Over MOOI! by Natashja

Team Mooi! : Natashja

Hallo mijn Naam is Natashja Geerling, eigenaresse van MOOI! by Natashja. Mijn passie ligt al zo’n 10 jaar in de mode. Ik ben rond mijn 17e begonnen met werken in verschillende kledingwinkels. Elke winkel was weer anders, zo heb ik de afgelopen jaren heel veel geleerd, ondertussen ook nog de opleiding detailhandel afgerond.

En toen kwam ik bij MOOI! by Hollewand terecht in 2015. Ik was werkzaam in Heino en Holten( Overijssel ). Ook daar leerde ik weer nieuwe dingen, nieuwe merken, nieuwe manier van de winkel of etalage stylen. Ik werkte er met veel plezier. Toen kreeg ik ineens de vraag, wat zou je er van vinden om zelf een winkel te starten? Om een eigen onderneming te hebben?. Een serieuze vraag, een droom wat ineens heel dichtbij kwam. Na heel veel nadenken over de voordelen/nadelen, gesprekken, brainstormen met familie en vrienden heb ik volmondig JA gezegd en was ik er klaar voor om dit avontuur aan te gaan! Nu 2 jaar verder.. super veel geleerd en geniet van alle vrijheid, altijd bezig te zijn, altijd nieuwe dingen willen ondernemen, altijd beter willen doen. Ondertussen zijn wij in augustus 2017 ook nog verhuisd naar een nieuwe locatie, een nieuw pand. Helemaal ingericht naar mijn smaak, meer van deze tijd.. op deze plek kan ik mij helemaal uitleven met mijn creativiteit in de winkel en in de etalage.

Nu word het tijd voor nog een nieuwe uitdaging, een tweede winkel erbij een webshop! Zo kunnen de mensen die hier niet in de buurt wonen ook genieten van onze prachtige kleding en merken. Ik vind het heel belangrijk dat de winkel niet vergeten word, en dat de klanten weten bij wie ze een bestelling kunnen plaatsen. Vandaar dit verhaaltje over MOOI! , het team van MOOI! en een verhaal over de winkel.

TEAM MOOI! : Jeanet

Hallo mijn naam is Jeanet Aaltink en ik werk bij MOOI!
Ik woon in Holten en ben getrouwd met Richard en moeder van Bart en Siebe.
Na jarenlang bij diverse bedrijven op kantoor te hebben gewerkt als secretaresse en een aantal jaren als commercieel medewerkster binnendienst in een spijkerbroek groothandel ben ik in 2011 als parttime verkoopster bij Mooi! by Hollewand gaan werken.
In 2015 werd Natashja onze nieuwe collega en uiteindelijk heeft Natashja de winkel overgenomen, inmiddels zijn we verhuist naar een nieuwe locatie.
We zitten hier helemaal op onze plek!
Nu een tweede winkel erbij, de webshop. Werken in de mode vind ik geweldig en ik word erg enthousiast van de omgang met de klanten.
Daarnaast vind ik het leuk om een totaalplaatje te maken met kleding, accessoires en schoenen.
Ik hoop op nog veel jaren MOOI!

MOOI! : de winkel

De winkel bestaat nu zo’n 7 jaar, waarvan 2 jaar het nu MOOI! by Natashja is. MOOI staat bekend om haar mooie merken. Natuurlijk hebben we in de afgelopen 2 jaar wel wat gewisseld met merken.. vooral goed geluisterd naar de klanten, wat missen de klanten of wat kan anders. Zo zijn er wat merken uit gegaan maar daar zijn andere merken voor terug gekomen. Sinds kort hebben wij Elvira Casuals in de winkel, dit merk is goed betaalbaar, zo hebben we verschillende prijsklasses, zo dat we voor iedereen wat hebben! In januari zijn we bij Mama-licious positiekleding op bezoek geweest, en hebben we een paar mooie thema’s voor het najaar van 2018 ingekocht. Zo proberen wij ons te onderscheiden van andere kledingwinkels. Hoe leuk, mooie modieuse kleding kunnen dragen als je zwanger bent.. en vooral belangrijk kwaliteit en betaalbaar! Onze winkel heeft een huiselijk sfeertje, een tafel waar je een kopje koffie kunt drinken of waar de man even een krantje kan lezen terwijl de vrouw aan het passen is, een lekker muziekje er bij op. Wij vinden het vooral belangrijk om eerlijk advies te geven aan de klant, als iets niet staat of goed zit zullen wij dit zeker aangeven. Het is voor ons en de klant mooi als iemand tevreden de deur uitgaat met goed advies en graag weer bij ons terug komt!